Over ons

Dankers Special Case Products B.V. heeft zich, sinds de oprichting in 1995, bewezen als een betrouwbare “business to business” partner. Kofferfabriek en specialist in de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van diverse soorten interieurs, kisten en koffers, zoals onder meer flightcases, WAG kunststof koffers, Tanos Systainers, Peli cases en Excellent cases.

Ons verhaal

In de jaren ’90 begon Ad Dankers in zijn garagebox met het maken van koffers. Geïnspireerd door een eigen visie op kwaliteit en functionaliteit, besloot hij zelf aan de slag te gaan. Door veel lef, hard werken en het aangaan van de juiste samenwerkingen wist Ad zijn eerste grote klant binnen te halen. Vanaf dat moment was Dankers Special Cases geboren.

Wat wij doen

Dankers Special Cases heeft zich bewezen als een betrouwbare “business to business” partner. Wij zijn een kofferfabriek en specialist in de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van diverse soorten interieurs, kisten en koffers. Ons assortiment omvat onder meer flightcases, WAG kunststof koffers, Tanos Systainers, Peli cases en Excellent cases. Daarnaast bieden wij uitgebreide productietechnieken zoals watersnijden, frezen en laseren. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen.

Onze waarden

  • Kwaliteit: Wij leveren producten waar we trots op zijn. Elk project, groot of klein, wordt met de grootste zorg uitgevoerd.
  • Meedenken: We gaan verder dan alleen het leveren van een product. We luisteren naar uw wensen en denken actief mee om de beste oplossing te vinden.
  • Zorgzaamheid: Voor ons is het belangrijk dat onze klanten volledig worden ontzorgd. Wij nemen het hele proces uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.
  • Transparantie: Duidelijkheid staat bij ons voorop. Geen verborgen kosten of loze beloften. Wat we afspreken, maken we waar.

Waarom kiezen voor Dankers Special Cases?

Bij ons vindt u geen standaardoplossingen. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij maatwerk dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze snelle reactietijd en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat u zich gehoord en begrepen voelt. Wij geloven in eerlijkheid en duidelijkheid, wat betekent dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Samenwerken?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte verpakking voor uw product? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Dankers Special Cases staat uw wens centraal, en samen vinden we de perfecte oplossing.

Specialist in kisten, koffers en interieurs