Zoek sneller naar de juiste koffer!

Dankers biedt de mogelijkheid om direct op maatvoeringen te zoeken. U vult de inwendige maten in van de koffer, en wij maken voor u een selectie op basis van uw criteria. Simpel!

Waarom kiezen voor Dankers Special Cases?

Dankers Special Case Products onderscheidt zich door het leveren van kisten en koffers van hoge kwaliteit en het bieden van flexibiliteit, goede service, advisering en korte levertijden. Onze grote, trouwe en tevreden klantenkring is het beste bewijs van het succes van deze werkwijze. In een aantal Video's hebben we ons bedrijf, de producten en onze werkwijze in kaart gebracht.

Lees meer over ons of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Stap voor stap begeleiding in uw keuze

Werkwijze
Dankers Special Case Products hanteert een zeer overzichtelijke werkwijze waarbij u stap voor stap wordt begeleid naar de meest geschikte kisten en/of koffers voor uw toepassing. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw wensen, waar mogelijk, volledig worden ingewilligd.

Contact opnemen
Op onze website vindt u een overzicht van al onze kisten en koffers. Wilt u meer weten over ons aanbod of een aanvraag indienen? Neem dan direct contact met ons op.

Lees meer

Recencies


WeComSol is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ICT-branche. Dit bedrijf is multi-inzetbaar op gebied van Cloud-producten, Systeem- netwerkbeheer & levering van hard- en software.

Dankers heeft voor WeComSol in het verleden duurzame koffers met interieur geleverd t.b.v. veilig vervoeren van meetapparatuur en klant-hardware.

"Wij zijn blij om Dankers als een betrouwbare partner te hebben als het gaat om het veilig vervoeren van onze meetapparatuur en voorgeconfigureerde hardware voor onze eindklanten. Dankers levert snel, komt afspraken na en zorgt voor het beste product! Een echte aanrader!"


Dankers, just in case