WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Je vindtHIERalle openstaande vacatures.

Zoek sneller naar de juiste koffer!

Dankers biedt de mogelijkheid snel de juiste koffer te zoeken. U kunt op maatvoeringen zoeken, of op productnaam en/of type.

Waarom kiezen voor Dankers Special Cases?

Dankers Special Case Products is een kofferfabriek en specialist die zich onderscheidt door het leveren van kisten en koffers van hoge kwaliteit en het bieden van flexibiliteit, goede service, advisering en korte levertijden. Onze grote, trouwe en tevreden klantenkring is het beste bewijs van het succes van deze werkwijze. In een aantal Video's hebben we ons bedrijf, de producten en onze werkwijze in kaart gebracht.

Lees meer over ons of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Stap voor stap begeleiding in uw keuze

Werkwijze
Dankers Special Case Products hanteert een zeer overzichtelijke werkwijze waarbij u stap voor stap wordt begeleid naar de meest geschikte kisten en/of koffers voor uw toepassing. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw wensen, waar mogelijk, volledig worden ingewilligd.

Contact opnemen
Op onze website vindt u een overzicht van al onze kisten en koffers. Wilt u meer weten over ons aanbod of een aanvraag indienen? Neem dan direct contact met ons op.

Lees meer

Recencies


Recent een opdracht gegeven met een deadline, en een speciaal design voor een zeer speciale toepassing. Dankers Special Case Product BV blijkt ook zeer speciaal in het ruim binnen deadlines leveren, en ook een fantastisch design te creëren wat zelfs uitstijgd boven hetgeen was gevraagd .Zeer tevreden over kwaliteit, ontvangst en service!


Dankers, just in case