Bart

Bart

Managing Board / sales Telefoonnummer: +31(0) 13 52 303 93

Over Bart


Sinds 2013 ben ik werkzaam bij de firma. Daarvoor ben ik voornamelijk in de bouwmaterialen actief geweest en uiteindelijk een jaar in de reparatie harsen voor autoruiten. Via de harsen ben ik in contact gekomen met Dankers. Wij zochten destijds voor onze producten een maatwerkoplossing waarin de reparatiesets konden worden verkocht / verzonden. Tijdens de 1e ontmoeting bij Dankers was meteen mijn interesse gewekt in de wijze waarop zoiets tot stand kwam. Ik had daarvoor namelijk via mijn hobby (drive-in show) zelf ook al eens wat flightcases gebouwd voor mijn geluids- en lichtapparatuur. Maar de productie mogelijkheden en ontwikkelingen bij Dankers Special Cases is toch wel een heel andere verhaal dan thuis met een cirkelzaag en een stanley mes.

Toen Ad Dankers uiteindelijk op zoek was naar iemand om de verkoop te versterken en met het oog op de toekomst de firma over te dragen was dit een logische stap en een kans die ik niet kon laten liggen.

We zijn nu inmiddels vele jaren verder en ik ontdek nog steeds elke keer nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen . En dat is ook iets wat voor mensen die niet in de verpakking / koffer branche zitten moeilijk te bevatten is. Dit had ik overigens zelf ook voordat ik hier in terecht kwam. Het is zoveel meer dan een doos of koffer met een vulling. Je kunt zoveel kanten op om tot de beste uitvoering te komen. En om dit zoveel mogelijk te vertalen naar de wensen van de klant, is iedere keer weer een leuke uitdaging. De grote, trouwe, groeiende klantenkring is dan ook het bewijs dat Dankers Special Cases daar goed in is. Ook naar de toekomst toe zullen wij telkens weer accelereren om zo het beste voor de klant te ontwikkelen.

De afgelopen jaren is er dan ook veel gebeurd bij Dankers. We zijn verhuisd naar een nieuw bedrijfspand, wat beter aansluit bij de ontwikkeling van Dankers en klaar is voor de toekomst. Daarbij ben ik inmiddels officieel eigenaar. Ook investeren we doorlopend in de ontwikkeling van machines en software om zo iedere keer weer nieuwe mogelijkheden te bieden aan onze klanten zodat we een totaal concept kunnen blijven bieden.

Het zijn spannende tijden maar ook zeer leerzaam en leuk om met het voltallige team van Dankers te mogen ervaren en doormaken. We bestaan al weer bijna 30 jaar en dat ik daar een deel van uit mag maken is iets waar ik trots op ben.

Op naar de nog vele mooie projecten die wij samen met onze klanten en leveranciers mogen aangaan de komende tijd!

“Dankers, Just in Case!”

This site is registered on wpml.org as a development site.