Protectie schermen van plexiglas

Wij verzorgen protectie spat / kuchschermen die makkelijk te plaatsen zijn. Standaard in 4 afmetingen, maar eventueel ook in alle gewenste maten verkrijgbaar. Info en voorbeelden te zien bij producten > Displays

Over ons

BetrouwbaarServiceCreatief

Zoek sneller naar de juiste koffer!

Dankers biedt de mogelijkheid snel de juiste koffer te zoeken. U kunt op maatvoeringen zoeken, of op productnaam en/of type.

Waarom kiezen voor Dankers Special Cases?

Even voorstellen

Dankers Special Case Products B.V. heeft zich, sinds de oprichting in 1995, bewezen als een betrouwbare "business to business" partner. Kofferfabriek en specialist in de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van diverse soorten interieurs, kisten en koffers, zoals onder meer flightcases, WAG kunststof koffers, Tanos Systainers, Peli cases en Excellent cases. Ook hebben wij watersnijtechniek, freestechniek en lasertechniek in onze productie faciliteit.

Dankers Special Case Products onderscheidt zich door het leveren van kisten en koffers van hoge kwaliteit en het bieden van flexibiliteit, goede service, advisering en korte levertijden. Onze grote, trouwe en tevreden klantenkring is het beste bewijs van het succes van deze werkwijze.

Kijk hier voor onze producten

Kijk hier voor onze video's

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Onze belangrijkste kenmerken

Waar Dankers Special Cases onderscheidend in is

 • Service

  Oplossingsgericht, afspraak is afspraak, meedenken en snelheid.

 • Creatief

  "Out of the box" denken, meerdere mogelijkheden voorleggen.

 • Kwaliteit

  Producten waar we 100% achter staan!

 • Betrouwbaar

  Wat we zeggen maken we waar.

 • Advies

  Telefonisch, per mail, in onze showroom of op locatie.

 • Flexibel

  Wij denken in oplossingen en proberen zo tot het beste product te komen voor uw bedrijf.

Recencies


Recent een opdracht gegeven met een deadline, en een speciaal design voor een zeer speciale toepassing. Dankers Special Case Product BV blijkt ook zeer speciaal in het ruim binnen deadlines leveren, en ook een fantastisch design te creëren wat zelfs uitstijgd boven hetgeen was gevraagd .Zeer tevreden over kwaliteit, ontvangst en service!


Dankers, just in case

Zoek sneller naar de juiste koffer!

Dankers biedt de mogelijkheid snel de juiste koffer te zoeken. U kunt op maatvoeringen zoeken, of op productnaam en/of type.