Protectie schermen

Wij verzorgen vrijstaande protectie spat / spuugschermen die makkelijk te plaatsen zijn. Standaard in de afmeting 750x600mm(bxh), maar eventueel ook in alle gewenste maten verkrijgbaar. Voorbeelden te zien bij producten > Displays

Recensies

AdviesFlexibelKwaliteit

Zoek sneller naar de juiste koffer!

Dankers biedt de mogelijkheid snel de juiste koffer te zoeken. U kunt op maatvoeringen zoeken, of op productnaam en/of type.

Recensies

Recensies

Diverse klanten hebben recensies geschreven over onze werkwijze, producten, klantgerichtheid, etc. Hieronder vindt u een greep uit de vele positieve reacties van bedrijven waar wij onze producten aan hebben geleverd.

 

"Wij zijn blij om Dankers als een betrouwbare partner te hebben als het gaat om het veilig vervoeren van onze meetapparatuur en voorgeconfigureerde hardware voor onze eindklanten. Dankers levert snel, komt afspraken na en zorgt voor het beste product! Een echte aanrader!"

Nogmaals bedankt voor het goede en snelle werk!

Vandaag al voor het eerst gebruikt en we kregen een compliment van de klant dat het er professioneel uit zag, de eerste “klap” is een daalder waard.

"Wilde even zeggen dat je weer vakwerk hebt geleverd !! Super mooi en profi ! Ook de kleine details zoals het logo in het schuim aan de binnenkant. Super bedankt ook voor het snelle leveren" 

Allereerst bedankt voor de goede ondersteuning “ de juiste mensen maken het verschil”

Het exoskelet past erin! Ontzettend bedankt voor alle hulp en het snelle meedenken.

 

"Fijn persoonlijk contact en producten snel opgeleverd. Heel erg tevreden met het resultaat!"

Dankers heeft recent een flightcase gebouwd voor één van onze klanten. Hun service was uitstekend, snel en betrouwbaar. Ik zou niet aarzelen om ze in de toekomst nogmaals te vragen voor advies en het bouwen van een volgende. Sterk aanbevolen

"Fijne samenwerking. Vakmensen die met je meedenken, en nog schappelijk geprijsd ook."

 

Wij van Peperbrandveiligheidstrainingen(BHV cursus door heel Nederland) hebben een koffer op maat laten maken bij Dankers Special Case Products. Hier ben ik heel blij mee, echt professioneel. Echt een aanrader.

Voor GRS Products een vijftiental koffers laten maken voor slotenmakers gereedschappen, welke veelal door Belgische brandweereenheden gebruikt zullen worden. Ter oriëntatie afgesproken met Bart in de winkel in Oisterwijk. Hier alle mogelijkheden besproken en uiteindelijk tot een ontwerp gekomen. Uiteindelijk een fantastisch product ontvangen waar alle gereedschappen letterlijk perfect in passen! Overbodig om te zeggen dat ik super tevreden ben met het eindresultaat. Jullie product zal er uiteindelijk aan bijdragen dat mensen vlotter geholpen kunnen worden door de brandweer!

Heel blij met Special cases van Dankers. Top kwaliteit

Recent een opdracht gegeven met een deadline, en een speciaal design voor een zeer speciale toepassing. Dankers Special Case Product BV blijkt ook zeer speciaal in het ruim binnen deadlines leveren, en ook een fantastisch design te creëren wat zelfs uitstijgd boven hetgeen was gevraagd .Zeer tevreden over kwaliteit, ontvangst en service!

Dankers made two cases for our products. The communication was fast and efficient. Products (cases) where as discussed and specified. Great job and as such we can highly recommend Dankers.

Iedereen vond de koffers super, zowel hier intern als de eindklant. Het is ook leuk met jullie samenwerken, snelle en vriendelijke service. Als wij nog iets nodig hebben van koffers, komen wij zeker terug naar jou.