Recensies

KwaliteitFlexibelBetrouwbaar

Zoek sneller naar de juiste koffer!

Dankers biedt de mogelijkheid om direct op maatvoeringen te zoeken. U vult de inwendige maten in van de koffer, en wij maken voor u een selectie op basis van uw criteria. Simpel!

Recensies

Recensies

Diverse klanten hebben recensies geschreven over onze werkwijze, producten, klantgerichtheid, etc. Hieronder vindt u een greep uit de vele positieve reacties van bedrijven waar wij onze producten aan hebben geleverd.

 

WeComSol is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ICT-branche. Dit bedrijf is multi-inzetbaar op gebied van Cloud-producten, Systeem- netwerkbeheer & levering van hard- en software.

Dankers heeft voor WeComSol in het verleden duurzame koffers met interieur geleverd t.b.v. veilig vervoeren van meetapparatuur en klant-hardware.

"Wij zijn blij om Dankers als een betrouwbare partner te hebben als het gaat om het veilig vervoeren van onze meetapparatuur en voorgeconfigureerde hardware voor onze eindklanten. Dankers levert snel, komt afspraken na en zorgt voor het beste product! Een echte aanrader!"

Nogmaals bedankt voor het goede en snelle werk!

Vandaag al voor het eerst gebruikt en we kregen een compliment van de klant dat het er professioneel uit zag, de eerste “klap” is een daalder waard.

"Wilde even zeggen dat je weer vakwerk hebt geleverd !! Super mooi en profi ! Ook de kleine details zoals het logo in het schuim aan de binnenkant. Super bedankt ook voor het snelle leveren" 

Allereerst bedankt voor de goede ondersteuning “ de juiste mensen maken het verschil”

Het exoskelet past erin! Ontzettend bedankt voor alle hulp en het snelle meedenken.