WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Je vindtHIERalle openstaande vacatures.

Bescherming mogelijkheden

ServiceKwaliteitCreatief

Zoek sneller naar de juiste koffer!

Dankers biedt de mogelijkheid snel de juiste koffer te zoeken. U kunt op maatvoeringen zoeken, of op productnaam en/of type.

Corona scherm

Zie hieronder voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden om een zo optimaal mogelijke bescherming tegen de verspreiding van corona te creëren.

Iedereen heeft ermee te maken.
Overheid, horeca, productiebedrijven, kantoren, winkeliers, opticiens, zorginstellingen, etc. Werknemers willen een optimale persoonlijke bescherming tegen besmetting met het coronavirus COVID-19 en werkgevers hebben de verplichting om maatregelen te treffen om werkplekken en werkomgeving hierop zo goed mogelijk tegen corona verspreiding in te richten. Wat zijn de mogelijkheden?


Corona scherm staand of hangend:
Een verplaatsbare staand of hangend plexiglas hygiëne scherm welke eenvoudig op een werkplek, spreektafel of bureau geplaatst kan worden. Tevens kunnen deze zelfde corona schermen aan het plafond worden gehangen. Aan de onderzijde voorzien van een voldoende grote uitsparing om b.v. kabels van beeldschermen door te voeren of als doorgeefruimte te laten fungeren voor b.v. documenten aan de collega die tegenover je zit.

Voornoemd losstaand plexiglas corona scherm is in 4 standaard afmetingen snel leverbaar. Door eenvoudige montage (zonder gereedschap) van de bijgeleverd voetjes is deze plexiglas afscherming klaar voor staand gebruik. Mocht u het scherm willen ophangen dan zijn er reeds ophanggaatjes  voorzien op de plaats waar de voetjes gemonteerd kunnen worden.
U draait het paneel om en het kan met behulp van de clip en perlon(transparant kunststof) kabel worden opgehangen aan b.v. uw systeemplafond. Multifunctioneel en heel flexibel dus, één corona scherm met twee toepassingsmogelijkheden.

*Deze schermen zijn zowel staand als hangend toe te passen! Eventueel ook kosteloos uit te voeren met een “doorgeef uitsparing” tbv een balie of werkplek. Bovenstaande prijzen zijn incl. voetjes voor staand gebruik. Informeer naar de prijzen van het ophangsysteem. Voor orders onder de €115 rekenen wij een kleine order bijdrage van €11,50 per order.

                                                                                                     
  *Protectie scherm staand of hangend 750x600mm
  Vanaf 1 stuk € 45
  Vanaf 5 stuks € 38,25
  Vanaf 10 stuks € 26,50
  Vanaf 25 stuks € 20,75
  Vanaf 50 stuks € 18,25
  Vanaf 100 stuks € 15,95
  Grotere aantallen op aanvraag

 
(prijzen per stuk excl. BTW, af fabriek)


 

*Protectie scherm staand of hangend 900x600mm
 Vanaf 1 stuk € 49,95
 Vanaf 5 stuks € 41,25
 Vanaf 10 stuks € 29,25
 Vanaf 25 stuks € 23,75
 Vanaf 50 stuks € 20,95
 Vanaf 100 stuks € 18,75
 Grotere aantallen op aanvraag

 
(prijzen per stuk excl. BTW, af fabriek)

 


*Protectie scherm staand of hangend 1000x800mm
 Vanaf 1 stuk € 78,50
 Vanaf 5 stuks € 54
 Vanaf 10 stuks € 41
 Vanaf 25 stuks € 35,50
 Vanaf 50 stuks € 31
 Vanaf 100 stuks € 29,25
 Grotere aantallen op aanvraag

 (prijzen per stuk excl. BTW, af fabriek)
 


*Protectie scherm staand of hangend 1200x800mm
 Vanaf 1 stuk € 94,25
 Vanaf 5 stuks € 69,75
 Vanaf 10 stuks € 55,95
 Vanaf 25 stuks € 50,25
 Vanaf 50 stuks € 49,50
 Vanaf 100 stuks € 41,95
 Grotere aantallen op aanvraag

 
(prijzen per stuk excl. BTW, af fabriek)
Corona scherm met klemsysteem:
Wilt u liever een vast te monteren plexiglas hygiëne scherm dan is dit mogelijk m.b.v. een los bij te bestellen zwart gecoat metalen klemsysteem dat eenvoudig aan een spreektafel, balie of bureau gemonteerd kan worden. En waar het standaard corona scherm (zonder gebruik van de bijgeleverde voetjes voor losstaande toepassing) in een U-uitsparing gezet kan worden.

De corona schermen zijn m.b.v. het klemsysteem ook vast (op de kopse kanten van bureaus en spreektafels te plaatsen)  om zijdelingse bescherming te creëren.


 

 

*Tafelklem, klembereik van 5mm tot 45mm dik
 Prijzen en mogelijkheden op aanvraag

 


Heeft u al (akoestische) tussenschermen staan, dan is er ook de mogelijkheid om een set opzetbeugels te bestellen zodat u het bestaande paneel kunt ophogen met een doorzichtig plexiglas scherm. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Opzetbeugel, klembereik van 28mm tot 60mm dik
 Prijzen en mogelijkheden op aanvraag