Transportkisten

FlexibelServiceBetrouwbaar

Transportkisten

Dankers Special Case Products levert u transportkisten en -koffers die uitermate geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Wij zijn een ware specialist in ons vakgebied, aangezien wij beschikken over jarenlange ervaring in het leveren van transportkoffers en -kisten van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien bieden wij de mogelijkheid aan om het interieur van de transportkisten op maat voor u te maken, zodat uw producten perfect passen in de verpakking.

Onze transportkisten zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen

Afhankelijk van het soort product dat u wilt transporteren en de eisen en wensen die u heeft, kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden voor transportkisten of -koffers. Binnen ons assortiment vindt u een transportkoffer en transportkisten van kunststof, maar ook aluminium kisten behoren tot de mogelijkheden. Transportkisten van kunststof zijn licht van gewicht, maar toch zeer stevig waardoor een transportkoffer van dit materiaal uw producten uitstekende bescherming biedt. Zelfs voor gevoelige en kwetsbare apparatuur zijn transportkisten van kunststof, die u indien gewenst op maat laat maken, daarom ideaal voor vervoer en opslag.

Laat transportkisten geheel naar uw wens op maat maken

Wanneer u een transportkoffer of meerdere transportkisten van kunststof wilt kopen, profiteert u van diverse mogelijkheden voor het op maat maken van de materialen. Zo is het zeer eenvoudig om een custom-made interieur te maken voor uw transportkoffers met behulp van schuimrubber. Op deze manier kunt u de transportkisten naar uw eigen wens indelen. Wij leveren de beste merken, zodat u zeker weet dat de transportkoffers die u aanschaft lang mee gaan. Naast transportkisten van kunststof, bieden wij bovendien nog vele andere kisten en koffers aan, die wij eventueel op maat voor u kunnen maken. Kies bijvoorbeeld voor:

 

Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op

Heeft u interesse in een transportkoffer van kunststof of meerdere transportkisten? We vertellen u graag alles over de vele verschillende mogelijkheden voor een transportkoffer of meerdere transportkisten van kunststof op maat. U bent welkom bij ons op de zaak in Oisterwijk, niet ver van Tilburg. Tevens is het mogelijk om te bellen naar +31 13 523 03 93 of een e-mail te sturen naar info@dankers-cases.nl wanneer u meer informatie wenst over een transportkoffer van kunststof of een ander materiaal. Wist u dat Dankers Special Case Products u ook de mogelijkheid biedt om de transportkoffers van uw keuze te laten bedrukken? Ideaal wanneer u transportkoffers voor uw bedrijf aanschaft. Informeer gerust naar de mogelijkheden!