Transportkisten

FlexibelServiceBetrouwbaar

Transportkisten

Dankers Cases levert u de transportkisten die uitermate geschikt zijn voor allerlei toepassingen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het leveren van transportkisten van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kunnen wij het interieur van de transportkisten op maat voor u maken.

Assortiment transportkisten

Afhankelijk van het soort materialen dat u wilt transporteren en de eisen en wensen die u heeft, kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Binnen ons assortiment vindt u kunststof koffers, maar ook aluminium koffers. Deze laatste categorie is in het bijzonder geschikt voor transport. Aluminium is namelijk licht van gewicht, maar toch robuust en duurzaam. Zelfs voor gevoelige en kwetsbare apparatuur zijn deze transportkisten ideaal.

Meer informatie

We vertellen u graag alles over de vele verschillende mogelijkheden van de producten in ons assortiment. Voor meer informatie hierover bent u welkom om langs te komen of om gebruik te maken van het informatieformulier op de website. Wist u dat Dankers u ook de mogelijkheid biedt om de transportkisten van uw keuze te laten bedrukken? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ook interessant:
Tanos Systainer | Peli stormcase | B&W koffer