TLocSystainer

FlexibelServiceBetrouwbaar

TLocSystainer

Dankers Cases biedt u de innovatieve TLocSystainer in tal van toepassingen. Deze koffer, die gebaseerd is op de nieuwste technologische ontwikkelingen, is in nagenoeg elke branche inzetbaar. Hij kan worden aangepast aan uw voorkeuren en de wensen die uw bedrijf heeft. Bovendien kunt u bij Dankers Cases uw TLocSystainer bestellen met custom made interieur.

Mogelijkheden met een TLocSystainer

Wij bieden met ons veelzijdige assortiment verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Zo kunt u kiezen uit de gewone T-Loc en de Mini T-Loc, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Dankzij het koppelsysteem zijn ze te koppelen aan de voorgangers. Wij horen graag waar u naar op zoek bent, zodat we u kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de koffers en cases die wij voor u op voorraad hebben? Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten. Wist u al dat Dankers u de mogelijkheid biedt om uw koffers te laten bedrukken? Zo ook uw TLocSystainer. We voorzien ze van bedrijfslogo of boodschap zodat u een professionele indruk achter kunt laten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs of maak gebruik van het informatieformulier op de website.

Ook interessant:
Systainer met interieur | Kunststof kisten waterdicht | Kunststof koffer