Pelicases

FlexibelServiceBetrouwbaar

Pelicases

Pelicases zijn duurzame en robuuste koffers die verkrijgbaar zijn bij Dankers Cases. Dankers Cases biedt u namelijk een uitgebreid en veelzijdig assortiment, zodat u precies de koffer kunt vinden die past bij uw toepassing en wensen. Dankers Cases heeft zich gespecialiseerd in het maken van een custom made interieur, en dus kunt u voor alle gewenste toepassingen precies de juiste Pelicases vinden bij Dankers Cases.

Pelicases

U vindt verschillende soorten standaard Pelicases in ons assortiment. Zo vindt u er de Peli-microcase, de Peli-case en de Peli-stormcase. Alle koffers bieden u duurzaamheid, doordat er wordt gewerkt met de kwalitatief zeer hoogwaardige materialen. Als u bij Dankers Cases Pelicases aanschaft, dan geven wij u hier levenslange garantie op.

Meer informatie

Wilt u uw koffers een extra professionele uitstraling geven? Laat de koffers van uw keuze dan bedrukken met uw eigen logo of een bedrijfsnaam. U maakt de keuzes, en wij gaan voor u aan de slag. Wilt u meer weten over de producten of diensten in ons assortiment? Kom dan eens langs of maak gebruik van het informatieformulier op de website.

Ook interessant:
Pelicases | Schuimverpakking | Explorer cases