Kunststof koffer

FlexibelServiceBetrouwbaar

Kunststof koffer

Een kunststof koffer van hoogwaardige kwaliteit vindt u voor een scherpe prijs bij Dankers Cases. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele koffers die voor diverse toepassingen geschikt zijn. Wij werken hiervoor alleen samen met de beste merken die producten leveren van duurzame materialen. Zo weet u zeker dat de kunststof koffer die u bestelt een lang leven beschoren is.

Kunststof koffer assortiment

In ons kunststof koffer assortiment vindt u o.a. merken zoals Hofbauer, WAG, SPI en Pelicase. We leveren veel producten in standaard maten, maar wij kunnen ook met u meedenken als u op zoek bent naar een zeer specifieke maat. Bovendien kunnen wij voor u het interieur van uw kunststof koffer op maat ontwerpen.

Meer informatie

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van de kunststof koffers in ons assortiment. Wist u dat u bovendien door Dankers Cases uw koffers kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of naam? Als u nieuwsgierig bent, nodigen wij u uit om eens langs te komen of om gebruik te maken van het informatieformulier op de website.

Ook interessant:
Presentatiekoffers | TLocSystainer | Koffers op maat