Kunststof koffer

FlexibelServiceBetrouwbaar

Kunststof koffer

Een kunststof koffer van hoogwaardige kwaliteit vindt u voor een scherpe prijs bij Dankers Special Case Products. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele koffers die voor diverse toepassingen geschikt zijn. Al sinds 1995 ontwikkelen, vervaardigen en verkopen wij diverse soorten kisten en koffers. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment aan kunststof kisten met deksel die wind- en waterdicht zijn. Wij werken hiervoor alleen samen met de beste merken die producten leveren van duurzame materialen. Zo weet u zeker dat de kunststof flightcase of ander type kunststof kist met deksel die u bestelt een lang leven beschoren is.

Zoek de juiste kunststof koffer uit in ons assortiment

In ons kunststof koffer-assortiment vindt u onder andere merken als Hofbauer, SPI, WAG en Pelicase. Kies voor kunststof kisten die gegarandeerd waterdicht zijn, koop deze bij ons en ontvang flexibiliteit en advisering. We leveren veel producten in standaardmaten, maar wij kunnen ook met u meedenken als u op zoek bent naar een zeer specifieke maat kunststof kist met deksel. Bovendien kunnen wij voor u het interieur van uw kunststof koffer op maat of kisten met deksel ontwerpen met behulp van schuim. Een kunststof koffer of bijvoorbeeld een flightcase met schuim aan de binnenkant zorgt voor bescherming van al uw producten en houdt alles op de juiste plek. Dat is een reden waarom veel klanten kiezen voor een koffer van kunststof met schuim.

Een kunststof kist met deksel biedt u zekerheid

Voor de buitenkant van uw kunststof flightcase heeft u diverse opties. Wanneer u een kunststof kist zoekt, is een kist met deksel ideaal. Het grootste voordeel van kunststof kisten met deksel is dat deze gemakkelijk te stapelen zijn. Hierdoor is er snel een stevige constructie te maken met kunststof kisten met deksel, die perfect dient als opberg- en transportsysteem. Verder biedt een kunststof kist met deksel uiteraard het voordeel dat uw flightcase dicht blijft en u dus uw producten op veilige wijze vervoert. Doordat de kunststof kisten waterdicht zijn, zijn ze erg geschikt voor het vervoeren van kwetsbare producten, zoals fotocamera's of producten van glas. Met schuim in het interieur van uw kunststof koffer of uw kisten met deksel, is uw product bovendien klaar voor transport.

Benader ons voor meer informatie over onze koffers

Bij Dankers Special Cases Products vindt u een groot assortiment aan kunststof kisten met deksel die waterdicht zijn. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van de kunststof koffers en kisten in ons assortiment. Wist u dat u bovendien door Dankers Special Case Products uw kunststof kist met deksel kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of naam? Als u nieuwsgierig bent, nodigen wij u uit om eens langs te komen in onze winkel in Oisterwijk, nabij Tilburg. Hier vindt u ongetwijfeld de juiste kunststof flightcase. Heeft u vragen over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over het realiseren van een kunststof koffer met schuim? Stel ze dan telefonisch via +31 13 523 03 93 of maak gebruik van het contactformulier op de website.