WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Je vindtHIERalle openstaande vacatures.

Zoek sneller naar de juiste koffer!

Dankers biedt de mogelijkheid snel de juiste koffer te zoeken. U kunt op maatvoeringen zoeken, of op productnaam en/of type.

Waarom kiezen voor Dankers Special Cases?

Dankers Special Case Products is een kofferfabriek en specialist die zich onderscheidt door het leveren van kisten en koffers van hoge kwaliteit en het bieden van flexibiliteit, goede service, advisering en korte levertijden. Onze grote, trouwe en tevreden klantenkring is het beste bewijs van het succes van deze werkwijze. In een aantal Video's hebben we ons bedrijf, de producten en onze werkwijze in kaart gebracht.

Lees meer over ons of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Stap voor stap begeleiding in uw keuze

Werkwijze
Dankers Special Case Products hanteert een zeer overzichtelijke werkwijze waarbij u stap voor stap wordt begeleid naar de meest geschikte kisten en/of koffers voor uw toepassing. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw wensen, waar mogelijk, volledig worden ingewilligd.

Contact opnemen
Op onze website vindt u een overzicht van al onze kisten en koffers. Wilt u meer weten over ons aanbod of een aanvraag indienen? Neem dan direct contact met ons op.

Lees meer

Recencies


Via deze weg willen we jullie feliciteren met jullie 25-jarig jubileum. Het is jammer dat jullie deze mijlpaal nu niet uitbundig kunnen vieren. We zijn altijd erg tevreden over onze samenwerking en we hopen nog lang zaken met jullie kunnen doen.

Veel succes in deze bizarre tijd en hopelijk zien we elkaar binnenkort weer een keer live in betere tijden


Dankers, just in case